284 exclusieve design meubels  ✓ Snelle levering     14 dagen bedenktijd  

0 item(s) € 0,00
U heeft geen items nog in uw winkelwagen.

Garantie en veiligheid

Garantie bij New style design 

Voor alle producten op onze website geldt dat de wettelijke garantie van toepassing is.
Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
New Style Design is verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Een product moet doen wat er van verwacht wordt.
Is dit niet het geval, dan zorgen wij voor herstel of vervanging dan wel voor het terugstorten van het aankoopbedrag als er geen oplossing meer is.
Aan het bovenstaande recht is geen termijn gekoppeld, het ene product gaat immers langer mee dan het ander en van het ene product mag je ook weer meer verwachten dan van het andere. Deze regels staan in de wet vermeld en ook in onze algemene voorwaarden.
Een product moet dus doen wat jij als koper redelijkerwijs mag verwachten. Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Kort gezegd doet New Style Design er alles aan om te helpen bij een probleem met een door New Style Design geleverd product. Krassen op glas dienen direct na levering gemeld te worden, op krassen in glas wordt hierna geen garantie gegeven.

 

Wordt het product gratis hersteld of vervangen?

Indien het defect aan het product binnen de garantieregeling van het betreffende product valt, dan zullen we het product kosteloos vervangen dan wel laten repareren. 

 

Hoe komt het defecte product bij New Style Design? 

We verzoeken je het defecte product naar New Style Design te sturen.
Indien je ons even opbelt (✆ 0413-271004 / (B) 050 977939) of mailt naar ✉ info@newstyledesign.nl 
Dan geven we je direct het juiste retouradres. Het nieuwe of gerepareerde product zullen we je kosteloos toezenden, klik hier voor alle retour informatie. 

 

Veilig betalen

Betalingen worden verzorgd door Ingenico

Veiligheid speelt een centrale rol binnen de Ingenico Internetkassa
De Ingenico Internetkassa-servers worden alleen gehost in de meest betrouwbare en veilige hostingcenters van Europa. Ingenico Internetkassa gebruikt verschillende hostingpartijen die ook geografisch in verschillende energie- en internetgebieden liggen. Het is daardoor zo goed als uitgesloten dat een stroom- of internetstoring de diensten van Ingencio Internetkassa zal onderbreken. Niet voor niks heeft Ingenico Internetkassa één van de hoogste uptime performance van de sector. De uitwijkcentra fungeren ook continue als back-up voor elkaar. Ingenico Internetkassa doet al sinds 2005 jaarlijks aan de zware PCI/DSS-certificering zoals opgelegd door de creditcardmaatschappijen als Visa, MasterCard en American Express. Deze Payment Card Industry / Data Security Standard is inmiddels de nieuwe beveiligingstandaard voor websites en internetomgevingen. Alle communicatie tussen jou en de Ingenico Internetkassa betaalpagina’s vindt plaats onder vercijfering met SSL. In de browser zie je hierdoor het bekende SSL-slotje. Maar door het gebruik van Extended Validation SSL-certificaten (VeriSign RSA 1024 bits) wordt ook de adresbalk in de browser groen, wat aangeeft dat het een veilige communicatie betreft.
De geautomatiseerde communicatie met gegevens en parameters tussen de webwinkel en Ingenico Internetkassa is met SHA-1 beveiligd. Zelfs de email terugkoppelingen naar de webwinkel kunnen met SHA-1 worden beveiligd (authenticatie). Uiteraard ondersteunt Ingenico Internetkassa de ingave van de CVC/CVV2 (Card Verification Code) op de credit card ter beveiliging van de transactie. Daarnaast was Ingenico Internetkassa in Europe als eerste internetkassa operationeel met de door Visa en MasterCard verplichte 3D-Secure beveiligingsprotocollen: Verified by Visa en MasterCard Secure. Gebruik van deze protocollen biedt u bescherming tegen chargebacks omdat tijdens de transactie de kaarthouder gevraagd wordt om een internetwachtwoord zoals uitgegeven door hun eigen kaartverstrekker. Waar voorheen het risico van chargebacks bij de internetwinkel lag, wordt met 3D-Secure de aansprakelijkheid verlegd naar de issuing bank! Webwinkels krijgen met de Fraude Detectie Module (FDM) niet alleen de 3D-Secure bescherming maar ook kunnen  op basis van diverse instellingen en parameters ook mogelijke fraude voorkomen.
Met meer dan 100 bankkoppelingen en diverse white-label partners, wordt Ingenico Internetkassa regelmatig door deze banken geconfronteerd met extra audits en beveiligingseisen.
Nog nooit heeft een partnerbank de veiligheid van Ingenico Internetkassa in twijfel getrokken.


Privacyverklaring New Style Design
29 augustus 2018

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. New Style Design acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:
-onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
-onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
-u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
-passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
-uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

New Style Design is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.newstyledesign.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.
Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met New Style Design.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, ip-adres, factuuradres, geboortedatum, nawgegevens, geslacht en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.
Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, e-mailadres, ip-adres, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:
-uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
-inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
-het laten corrigeren van fouten
-het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
-intrekken van toestemming
-bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
Contactgegevens
New Style Design
Fronstraat 5b
5405 AK UDEN
info@newstyledesign.nl

 

© 2019New Style Design. All Rights Reserved. Design: Koning Harder - concept & ontwerp Techniek: QplusQ ICT & Hosting - Alle prijzen vermeld op onze site zijn inclusief BTW.